Motius per fer-te soci !!

La quota pel nou soci/a passa a ser de 35€ amb la samarreta del grup inclosa. 

Després de la primera quota la resta serà de 25€ a l'any

Ser soci i sòcia del grup té els següents avantatges:

· Subvenció de 25€ del cost (una a l'any) de les proves d’esforç a aquells socis que se'n facin, la qual cosa el Grup considera molt recomenable.

· Subvenció del cost total, o d’una part del mateix, dels àpats en diferents activitats socials del Grup. És gratuït per a tots els socis/es que col·laborin en la organització de les nostres curses al llarg de l'any.

Els socis/es col·laboradors tenen dret al Dinar de cloenda de la Mar i Murtra en curs, el mateix dia de la cursa, i l'esmorzar el dia de la Foto Oficial del grup. Tanmateix la tradicional Arrossada al Vilar (queda pendent)  té una part del preu subvencionada per als socis.

· Subvenció d’una part del cost pel soci de les diferents peces de l’equipació esportiva identificativa del Grup oferint peces de roba TÈCNIQUES de gran qualitat a un preu molt assequible per al soci.

· Per a tots els socis que renuncïin a córrer la Mar i Murtra a canvi de col·laborar-hi activament en la seva organització el dia de la cursa: Subvenció del 100% del cost d'una cursa a escollir entre dues seleccionades:

     Atenció: Queda pendent pel 2022 decidir quines curses es subvencionaran. Fins ara son les següents: Una de muntanya i un altre d'asfalt.

        a)1/2 MARATÓ MONTORNÈS 2022 ? de 21 Km,que també té un recorregut a l'abast de tothom,  de 5km.

         b) Qualsevol de les variants de la MARATRAIL BONMATÍ 2022 ? (cursa llarga, cursa curta, marxa caminant)

· Tramitació d'inscripcions col·lectives a algunes curses.

· Entrenaments conjunts: cada diumenge, segons època anual a les 7:30 del matí.

· Promoció de diverses activitats esportives de caire social per al Grup, com ara l'entrenament especial de Nadal, Entrenament especial Mar i Murtra Nocturna i altres.

· Web actualitzada amb tota la informació del club (www.fondistesblanes.cat).

· Presència a les xarxes socials: Facebook (https://www.facebook.com/fondistesblanes1988) i al Twitter (http://twitter.com/fondistesblanes). Aquesta es una eina de difusió de les nostres activitats i alhora un mitjà per poder compartir experiències i intercanviar impressions amb altres corredors i corredores.

· Fer amics i nous companys d’entrenament, tant del club com d’altres clubs d’atletisme.

· Gaudir del bon ambient el dia de la celebració de la Mar i Murtra, i compartir l'orgull de contribuir a seguir fent gran la Cursa emblemàtica del nostre Grup.

· Descomptes i promocions especials en serveis de fisioteràpia, compra de material esportiu, centres d’esport i proves d’esforç. Aquestes ofertes les trobaràs a la pàgina web oficial del club.

· Col·laboració activa amb altres associacions i entitats de la nostra vila. Organització del Cross Escolar Vila de Blanes (que actualment deu la seva continuïtat al nostre Grup), col·laboració amb les AMPES escolars de Blanes, participació en maratons de recollida de fons per causes altruistes..., col·laboració amb l'Ajuntament per a la realització de la Marxa de St Bonós.

· La satisfacció de compartir el teu esport favorit amb altres persones i associats.

 Tot això per només 25€ euros a l’any!

Correo
Acerca de