.
.

Les notícies més rellevants dels nostres fondistes 

Notícies


Volver al resumen

11/11/2013

INTENS CAP DE SETMANA AMB REPRESENTACIÓ DE FONDISTES BLANES EN DIVERSES CURSES

Les edicions de la Marató del Montseny, la cursa vertical de la Sitja del Llop, la Cursa de la Ratafia a Sta. Coloma de Farners, la Rogaine Cap de Creus, la 1a Cursa 10km "Corre Dret" a Granollers, els 10km de Madrid, la Cursa de la Dona a Barcelona i la Marxa Popular de Campllong han tingut aquests dissabte i diumenge, 9 i 10 de novembre, una nombrosa participació de membres del nostre grup.

L'event més concorregut ha estat la Marató del Montseny, que ha comptat amb la participació de 19 socis masculins i dues noies: la Vicky Gallostra i la Mónica Fresneda. Pràcticament tots ells orgullosos finishers.
Els organitzadors d'aquesta Marató, que destaca per la seva gran duresa i exigència, van preparar pel dissabte la 1a edició de la Sitja del Llop, una cursa vertical (amb sortida al poble del Montseny i arribada al Turó de l'Home en només 7Km i un desnivell de 1185mts +) on hi van prendre part els incombustibles germans López.

D'altra banda, dissabte, 9 de novembre va tenir lloc al Port de la Selva la I Rogaine Cap de Creus (modalitat de cursa d'orientació per equips on l’objectiu és aconseguir trobar el màxim nombre de fites en un temps determinat, en aquest cas 6 hores). Hi va participar Tomàs Llorens Jr. i Roger Fonseca n’era un dels organitzadors.

Ja diumenge, Jaume Pedemonte ha aconseguit acabar en 5a posició i emprant només 37 minuts en la 1a Cursa "Corre Dret" a Granollers, organitzada per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers. Mentre que a Santa Coloma de Farners tornaven a participar Helio López i Pere López a l'edició llarga de la Cursa de la Ratafia així com altres fondistes del nostre grup: Anna Rosa, Toni Tápia, Jose García, Marcos Vera, i Manel Muñoz

Una nombrosa representació femenina també ha anat a la Cursa de la Dona de Barcelona (Carme Suñé, Antònia Marès, Montse Molina, Marta Rondon, Lucia del Arbol i Neus Coll), que ha aplegat a més de 20.000 corredores. A Campllong van participar-hi Arturo Fandiño i Tomàs Llorens Sr. Finalment destacar la participació d’Edu de Santos als 10km de Madrid amb un temps de 42’29”.

En definitiva, dos dies de competicions que han tingut a molts dels nostres companys fondistes ocupats, entregant-se i gaudint al màxim de l'esport que més ens agrada.

Podeu obtenir més informacions i coneixença d'aquestes curses a les adreces:

Marató del Montseny i Sitja del Llop: http://www.maratomontseny.com

Cursa "Corre Dret": http://observon.blogspot.com.es/2013/09/corre-dret-10-km-2013-granollers.html

Rogaine Cap de Creus: http://rogainecapdecreus.wordpress.com

Cursa de la Ratafia: http://olimpicfarners.wix.com/cursamuntanyaratafia

10km Madrid: http://www.rfea.es/carreras10km/madrid.htm

Cursa de la Dona: http://www.carreradelamujer.com

 1149517_10200765510435873_489747157_o.jpg


Volver al resumen


 

                                                                                                                                                                                                        

Correo
Acerca de