.
.

Les notícies més rellevants dels nostres fondistes 

Notícies


Volver al resumen

18/11/2013

Dues victòries de Fondistes Blanes aquest diumenge.

Aquest passat 17 de novembre ha tingut lloc el CROS DE GIRONA en el qual hi ha hagut representació d'atletes del Grup Fondistes Blanes.
Hem de destacar la magnífica actuació de BOUBA SAVALY que ha resultat 1er classificat en la categoria Juvenil.
En aquesta jornada l'acompanyava ERIC MUÑOZ, el nostre fondista més jove que, malauradament es va haver de retirar a l'última volta amb vòmits quan anava 1r de la categoria Cadet.
Cal esmentar l'actuació de Joan Muñoz que aconseguí, en el mateix event, quedar 7è classificat de la categoria Veterans C (més 55 anys)

Aquest, però, no ha sigut l'únic triomf del cap de setmana.
Per part dels companys d'asfalt, en primer lloc cal destacar la victòria i MMP d'Estanis Llobet en els 10 km de Corçà amb un temps de 35'40".
Altres participacions remarcables són les de Jordi Ruiz i Edu de Santos als 10km del Clot que han arribat junts a meta al minut 42'51".
Jaume Pedemonte també ha corregut 10km i ha acabat 9è a Les Franqueses i per últim, i corrent una distància superior esmentarem la participació de Pere Matas a la Mitja Marató de Ripoll on ha fet un temps d'1h28m.

Una mica més lluny, a València, el nostre fondista més recent, l'Arcadi Agell, ha corregut la seva segona Marató i ha pogut comprovar els beneficis d'entrenar amb regularitat amb el nostre grup el darrer any: ha baixat la seva marca personal de Marató en quasi 30 minuts. El seu temps a la Marató de València ha estat 3:32:14

Enhorabona a tots pels resultats.Volver al resumen


 

                                                                                                                                                                                                        

Correo
Acerca de