.
.

Les notícies més rellevants dels nostres fondistes 

Notícies


Volver al resumen

01/12/2013

22 FONDISTES BLANES A LA CÈLEBRE I CONCORREGUDA MITJA MARATÓ DE MATARÓ I ALTRES PARTICIPACIONS D'ATLETES DEL NOSTRE GRUP

Avui dia 1 de desembre Mataró ha convocat la seva popular MITJA MARATÓ patrocinada per la multinacional Procter & Gamble. Aquesta mitja deu part de la seva fama al magnífic lot d'obsequis amb que es premia la participació de tots els corredors.
Enguany s'hi han inscrit 2500 corredors entre els quals hi han corregut 22 dels nostres socis.
Com a resultats destacables trobem els de Jaume Pedemonte que, amb 1:16:04, ha obtingut el lloc 21è de la General, i els d'Estanis Llobet (1:20:20), segon del nostre club a arribar a meta i de Joan Ramon Palà (1:22:01) que s'està convertint en el crack de la categoria M5 com ha demostrat classificant-se 1r a les últimes curses i també avui.
De les noies les primeres a arribar han estat Nayra Mella (1:37:53) i Mireia Parès (1:44:26).

D'altra banda, n'hi ha que han preferit deixar de banda l'asfalt i participar en una marxa popular, la Marxa del Tres Turons de Sant Vicens de Montalt.
Al recorregut de 18km s'hi ha pogut trobar Joan Muñoz, Èric muñoz, Tomàs Llorens, Antònia Marès, Neus Coll, Conchi Pacheco, Joan Maresma i Arturo Fandiño (aquest darrer quasi totalment recuperat de la lesió que l'ha tingut apartat del nostre esport durant més d'un any i mig, ens n'alegrem!).
Jordi Güera ha corregut la distància de 12 km.Volver al resumen


 

                                                                                                                                                                                                        

Correo
Acerca de